Communicatie

Communicatie is misschien wel de belangrijkste basis voor elke vorm van samen leven én samenwerken. Op welke wijze kunt u zich zo presenteren, dat klanten nieuwsgierig naar u worden en vertrouwen in u krijgen? GHMP kan helpen met het uitdenken van de juiste communicatie. Bijvoorbeeld via het vervaardigen van een bedrijfsmagazine, narrowcasting, het ontwikkelen van apps en websites, uw social mediakanalen verbeteren of via de juiste marketingstrategieën een event bekendheid geven. Ook kunnen wij communicatieadvies geven bij het vinden van een goede stijl en aanpak voor uw bedrijf.

Bedrijfsmagazine
(16 – 32 pagina’s / 100 exemplaren)
vanaf € 2.500,-

Een bedrijfsmagazine is een solide en effectieve manier om je klanten aan je te binden. Met een bedrijfsmagazine stuur of verstevig je jouw imago, houd je personeel op de hoogte van 
de laatste ontwikkelingen en informeer je klanten en prospects.

Digitale schermen
vanaf € 450,-

Op elk moment van de dag, op elke locatie, inspelen op je doelgroep kan met narrowcasting, oftewel reclame maken middels digitale schermen in openbare ruimtes waar je doelgroep zich bevindt. Denk aan winkelcentra, ziekenhuizen, horecagelegenheden en noem maar op. Door de digitale schermen is het mogelijk interactie te creëren met je potentiële afnemer.

Apps
vanaf € 45,- p.u.

Een app of webapplicatie kan van toegevoegde waarde zijn voor communicatie-uitingen of het optimaliseren van bedrijfsprocessen. GHMP is marktleider in Nederland op het gebied van tv- en video-apps en heeft de technische kennis, ontwerpervaring en creativiteit in huis om apps en webapplicaties te ontwikkelen met een geweldige gebruikerservaring: slim, simpel en snel.

Denk hierbij aan: IPhone, Android Mobile en Smart TV

Websiteontwikkeling
vanaf € 3.125,- / € 25,- p.m.

Een website moet professioneel, fris, gemakkelijk aan te passen zijn en geschikt zijn voor desktop, tablets en smartphones. Vanaf het moment dat de website live gaat, kan deze gekoppeld worden aan Google Analytics. Zo kun je efficiënt bijhouden hoe vaak jouw website wordt bezocht. Door een effectieve inzet van je online marketing, zal je de bezoekersaantallen zien stijgen.

Online Marketing
vanaf € 1.250,-

Alleen online zichtbaar zijn met je bedrijf is tegenwoordig niet meer genoeg. Wil je meer naamsbekendheid genereren met je bedrijf? De online serviceverlening of klantenbinding verbeteren? Of wil je dat de bezoekers van jouw website overgaan tot actie? Bijvoorbeeld door het invullen van een formulier, het kopen van een product, het aanvragen van een brochure of het versturen van een e-mail. Wat je doel ook is: wij kunnen diverse diensten bieden om zo het hoogste rendement te behalen.
Denk hierbij aan: SEO & SEA, Google Analytics & Adwords en Conversie optimalimalisatie

Nieuwsbrief (e-mail marketing)
vanaf € 325,-

De nieuwsbrief is de meest bekende vorm van email marketing. Op je bedrijfswebsite is het van meerwaarde om je aan te kunnen melden voor een maandelijkse, wekelijkse of zelfs dagelijkse nieuwsbrief. Het is een effectieve manier om (potentiële) klanten op de hoogte te brengen van het laatste nieuws omtrent jouw bedrijf en om zo in beeld te blijven.

Social Media
(facebook, instagram en linkedin)
vanaf € 350,- p.m.

Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Volgens onderzoek blijkt Social Media Marketing, mits goed ingezet, geld op te leveren.
Denk hierbij aan: Advertising en Branded Content

Eventmarketing
vanaf € 1.250,-

Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Volgens onderzoek blijkt Social Media Marketing, mits goed ingezet, geld op te leveren.
Denk hierbij aan: Advertising en Branded Content

Advertorial / Persbericht
vanaf € 250,-

Jouw verhaal /nieuws / actie via een persbericht wereldkundig maken? GHMP schrijft voor jouw bedrijf een professioneel persbericht dat je kunt communiceren naar alle media en / of op de eigen kanalen kunt plaatsen.
De tekstschrijver komt hiervoor 1 keer op (bedrijfs)bezoek en maakt van het gesprek / interview een tekst die als kant-en-klaar persbericht naar de media kan gestuurd worden. Ook is het mogelijk hierbij een professionele foto / foto’s te laten maken.

Tarieven
Schrijven persbericht (350-500 woorden) € 250,-
Fotografie: 1e foto € 50,- / 2e en 3e foto € 25,- (per foto)

Communicatieadvies
vanaf € 150,- p.u.

Elk bedrijf en/of merk vraagt om een eigen strategie. Wij kunnen je helpen een goede stijl 
en aanpak te vinden om voor jouw bedrijf en/of merk de gewenste resultaten in de toekomst 
te behalen. Pr is bijvoorbeeld ook een manier om een bedrijf, merk en/of product bekend te maken via promotionele activiteiten.