Productie

GHMP is een echt productiebedrijf. Wij hebben het vermogen om alle producten te produceren die in de mediawereld bestaan, geheel naar de wens van de klant. Wat dacht u van een reportage, video’s voor social media en websites, een commercial of een advertorial. Maar ook kan GHMP fotoreportages maken, audio-commercials en advertenties.

Videoproducties (tv & online)

Bij videomarketing gaat het om het om branding of activatie door middel van video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Reportage/Serie (3 – 5 afleveringen)    vanaf € 2.500,-
Een serie van 3 tot 5 afleveringen geeft de mogelijkheid om een project, evenement of bedrijf breed uit te lichten met diverse doeleinden.

Web/Social video (15 – 60 sec)    vanaf € 650,-
Boost jouw mediakanalen met video’s waarbij de focus ligt op het web en social media. Korte en bondige video’s met duidelijke titels.

Bedrijfsfilm (1 – 10 min)     vanaf € 1.250,-
Een bedrijfsvideo is hét visitekaartje van een organisatie. In een paar minuten tijd kun jij op een prettige manier informeren over jouw bedrijf. Vertellen waar je voor staat én wat je allemaal voor jouw (potentiële) klanten kunt betekenen.

Reclameboodschap (15 – 60 sec)     vanaf € 495,-
Een commercial zet de kijker aan tot actie. Denk aan contact opnemen met jouw bedrijf, de aankoop van een product of het bezoeken van Jouw evenement. Groene Hart Media Producties maakt commercials geschikt voor bioscoopreclame, televisie, narrowcasting en internet.

Branded Content (1 – 5 min)    vanaf € 1.250,-
Branded Content vertelt het verhaal achter het bedrijf of product. Informatief met een commerciële insteek. Branded Content kan bijvoorbeeld in de vorm van interviews en/of klantverhalen.

Fotografie (10 – 30 foto’s)    vanaf € 300,-

Beelden die in een oogopslag een emotie opwekken of een bepaald proces in werking zetten. Deel bijvoorbeeld interessante, humoristische of emotionele beelden op social media; maak aantrekkelijke productfoto’s of foto’s van je team/bedrijf voor op je website, of gebruik je beelden en foto’s om bedrijfsfilmpjes en stop motion filmpjes te maken op je Youtube kanaal. Het toevoegen van beeldmateriaal aan jouw bedrijfsuitingenkan je bereik, je populariteit en je status als autoriteit behoorlijk beïnvloeden.
Denk hierbij aan: Evenementen, Reportages en Branded Content

Audiocommercials
(10 – 30 sec / radio&online) vanaf € 225,-

Waar jouw doelgroep zich ook bevindt, thuis, op het werk, in de auto of in een openbare gelegenheid, een radio staat altijd aan. Audio commercials zijn er in alle vormen. Van enkele seconden tot een halve minuut en met ‘tag ons’ die kort maar krachtig aan het einde van een reclameblok nog snel oproepen in actie te komen. Zoals het bezoeken van een website. De keuze voor een bepaalde opzet en een bepaald script is uiteraard afhankelijk van jouw boodschap en jouw doelgroep in de cross mediale campagne.
Denk hierbij aan: Commercials, Sponsoring, Lokaal en Regionaal

Advertising (print & online)    vanaf € 150,-

Verbeter en beïnvloed je online marketingactiviteiten door het inzetten van “ouderwetse” offline marketing: gedrukt papier. Naamsbekendheid en zichtbaarheid zijn de belangrijkste pijlers voor duurzaam succes. Door zowel online als offline actief te zijn, verbeter je de vindbaarheid van je bedrijf (ook) op het web.
Denk hierbij aan: Advertentie, Advertorial, Branded Content en Tekst